Get Adobe Flash player

 Welkom op onze Informatie & Agenda pagina

 

Wij zijn de nummer 1 van Nederland in prijs/kwaliteit verhouding. Vergelijk onze prijzen per dag maar eens met anderen.

 

* Waarom zou een parenclub bezoek duur moeten zijn? Een geslaagde avond hangt immers af van wat jullie zoeken en wie jullie tegenkomen in een parenclub.

 

* Telefonische bereikbaarheid & reserveringen.

Voor info/vragen en reserveringen zijn wij buiten onze openingstijden alleen te bereiken per SMS/WhatsApp op: +31(0)613017838 of per E-mail: innjoy2@live.nl. Alleen tijdens onze openingsuren zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar.

 

Donderdag 20 december zijn wij gesloten.

Al ruim 15 jaar is het Gay & Bi party bij Inn Joy. Wij zijn de actiefste gayclub van Brabant, en garanderen jullie dat wij nummer 1 zijn qua activiteit op onze party’s, en dit voor een gegarandeerde lage All Inclusive entreeprijs. Zie gayclubinnjoy.nl voor meer informatie.

 

*All Mixed Up Friday Unlimited Edition 21 december. De avond van en voor iedereen, lees hieronder verder.

Op deze avond zijn wij geopend voor koppels/dames/heren van welke sexuele geaardheid dan ook. Welke spannende gedachten of fantasie die jij of jullie ook hebben, op deze avond is echt alles mogelijk, van koppels voor koppels tot Milf(koppels) etc etc. Gaan jullie lekker samen 1 op 1? Of houden jullie misschien van een geile groepsex orgie? Of misschien wel een gangbang? Zeg het maar… misschien kom je juist op deze avond om lekker je bisexuele gedachten in uitvoering te brengen, bedenk het maar…..echt alles is mogelijk. Je bent met dit thema op de juiste avond! Respecteren, ontdekken, kijken en bekeken worden… daar gaat het deze avond om! Milf koppels/Gangbang koppels/Hetero koppels, hetero dames, hetero heren/Bi koppels, bi dames, bi & gay heren/Travestieten/Crossdressers etc,etc, een echte All Mixed Up Party. Willen jullie of jij een geslaagde avond, bezoek dan onze All Mixed Up Friday.

Zie onze geweldig lage entreeprijzen voor de vrijdagavond, waardoor wij het ook steeds drukker zien worden op deze avond.

 

* Sweet Saturday 22 december. I.v.m onze vakantie is de Sweet Saturday 1 week eerder dan jullie van ons gewend zijn. Reserveren is gewenst.

Alweer een paar jaar is het iedere laatste zaterdag v/d maand Sweet Saturday, wat inhoudt dat op deze avond zowel koppels/dames/heren tegen gereduceerde entreeprijs onze club op de zaterdagavond kunnen ontdekken (zie onze prijzen). Vanwege de grote belangstelling is tijdig reserveren voor deze avond gewenst. Ook hebben wij op deze avond natuurlijk een heerlijk buffet voor jullie klaarstaan.

Lees bovenaan de pagina hoe te reserveren voor Sweet Saturday, en onze telefonische bereikbaarheid.

 

* Milf Sunday, zondagmiddag 23 december.

Vanaf 14:00 Milf Sunday. Zie onze Milf pagina.

 

* Booming Milf Saturday, iedere eerste zaterdag v/d maand.

Deze zaterdagavond organiseren wij als club weer een milfavond op de zaterdag. Zijn jullie een Milfkoppel of ben jij een Milf, en ben jij die heer die een Milf kan respecteren? Dan zijn jullie op deze avond allemaal van harte welkom.
We gaan er ook op deze avond vanuit dat de koppels en dames die komen gaan, zelf weten wat een MILF is, en wat deze party dus inhoudt. Voor degene welke het nog niet weten leggen we het nog even uit, een MILF is een vrouw vanaf een jaar of 30 die voor elke man onweerstaanbaar is, en het zelf heerlijk vindt om zich met 1 a 2 of meerdere single mannen lekker te laten gaan. De sauna laten we deze avond uit, maar wij zorgen zoals jullie van ons gewend zijn voor een goede sfeer en een heerlijk uitgebreid buffet.

Voor de duidelijkheid, een Milfavond is geen koppel voor koppel avond, koppels die voor koppels komen zijn deze avond dan ook niet welkom. Ook koppels waarvan de vrouw niet actief is, en aan de bar blijft terwijl de man “rondgaat” zijn deze avond ook niet welkom.

 

* Sweet Saturday 2nd Edition, iedere 2de zaterdag van de maand.

Na het succes van onze Sweet Saturday organiseren wij tegenwoordig ook een 2nd Edtion. Iedere 2de zaterdag v/d maand is het Sweet Saturday 2nd Edition, wat inhoudt dat op deze avond zowel koppels/dames/heren tegen gereduceerde entreeprijs onze club op zaterdagavond kunnen ontdekken (zie onze prijzen). Vanwege de grote belangstelling is reserveren voor deze avond gewenst. Ook hebben wij op deze avond natuurlijk een heerlijk buffet voor jullie klaarstaan.

Lees bovenaan de pagina hoe te reserveren voor Sweet Saturday 2nd Edition, en onze telefonische bereikbaarheid.

 

* Iedere 3de zaterdag v/d maand Erotic Lounge Saturday.

Gaan jullie voor de erotische beleving? Dan zijn jullie vanavond bij ons aan het juiste adres. Leuke en spontane mensen bij elkaar in een zeer gemoedelijke sfeer, een lekker drankje aan de bar, en een heerlijk buffet in onze keuken. Op deze avond staan natuurlijk al onze open relax ruimte’s en sauna tot jullie beschikking. Kortom gezegd Club Inn Joy is een avondje genieten..

 

* Condooms & Glijmiddel.

In onze zaak zijn altijd meer dan voldoende condooms en glijmiddelen aanwezig.

 

* Mobiele Telefoons.

Het hanteren van mobiele telefoons in onze club is niet toegestaan.

 

Algemene tips voor de heren op alle dagen.

ster1 Heren, maak eens een praatje met de dames/stellen aan onze bar.

ster1 Heb respect voor de dames want Nee is altijd Nee.

ster1 Zorg dat je er fris en fruitig uitziet, (netjes geschoren op de juiste plaats) hiermee maak je de meeste kans.

 

Tot ziens bij Inn Joy