Get Adobe Flash player

 Welkom op onze Informatie & Agenda pagina

 

Wij zijn de nummer 1 van Nederland in prijs/kwaliteit verhouding. Vergelijk onze prijzen per dag maar eens met anderen.

 

* Waarom zou een parenclub bezoek duur moeten zijn?? Een geslaagde avond hangt immers af van wat jullie zoeken en wie jullie tegenkomen in een parenclub. Dus ook in 2017 houden wij vast aan onze huidige lage All Inn entreeprijzen die jullie al 14 jaar van ons gewend zijn.

 

* Reserveringen & Telefonische bereikbaarheid.

Voor info/vragen en reserveringen zijn wij buiten onze openingstijden het snelste te bereiken per SMS/WhatsApp op: +31(0)613017838 of per E-mail: innjoy2@live.nl. Tijdens onze openingsuren zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar.

 

* Gay & Bi Party *Men Only* Donderdag 19 oktober.

Al ruim 14 jaar is het Gay & Bi party bij Inn Joy. Wij zijn de actiefste gayclub van Brabant, en garanderen jullie dat wij nummer 1 zijn qua activiteit op onze party’s, en dit voor een gegarandeerde lage All Inclusive entreeprijs. Zie gayclubinnjoy.nl voor meer informatie.

Na ruim 14 jaar is Gayclub Inn Joy verhuisd van maandag naar de donderdag.

 

* All Mixed Up Friday Unlimited Edition 20 oktober.

Op deze avond zijn wij geopend voor koppels/dames/heren van welke sexuele geaardheid dan ook. Welke spannende gedachten of wensen die jij of jullie ook hebben, op deze avond is echt alles mogelijk,van koppels voor koppels tot een geile groepsex orgie of misschien wel een gangbang? Maar misschien kom je juist op deze avond om lekker je bisexuele gedachten in uitvoering te brengen, bedenk het maar…..echt alles is mogelijk. Je bent met dit thema ook op de juiste avond! Respecteren, ontdekken, kijken en bekeken worden… daar gaat het deze avond om! Milf koppels/Gangbang koppels/Hetero koppels, hetero dames, hetero heren/Bi koppels, bi dames, bi heren/Travestieten/Crossdressers etc,etc, een echte All Mixed Up Party. Willen jullie of jij een geslaagde avond, bezoek dan onze All Mixed Up Friday.

Zie onze geweldig lage All Inn entreeprijzen voor deze avond, waardoor wij het ook met dit thema steeds drukker en drukker zien worden op de vrijdagavond. Reserveren hoeft niet, maar kom gewoon op tijd.

 

* Zaterdagavond 21 oktober.

Gaan jullie voor de erotische beleving? Dan zijn jullie op deze zaterdagavond bij ons aan het juiste adres. Leuke en spontane mensen bij elkaar in een zeer gemoedelijke sfeer, een lekker drankje aan de bar, en een heerlijk warm en koud buffet in onze keuken. Op deze avond staan natuurlijk al onze open relax ruimte’s en sauna tot jullie beschikking. Kortom gezegd Club Inn Joy is een avondje genieten..

 

* Milf Sunday 22 oktober.

Vanaf 14:00 Milf Sunday. Zie onze Milf-Pagina.

 

* Zondagmiddag 22 oktober. Deze middag is het Milf Sunday.

Het is weer zondag… de laatste dag v/d week. Willen jullie nog ff lekker nagenieten van het weekend? Dan is Inn Joy The Place To Be…

 

* Sweet Saturday 28 oktober.

Alweer een paar jaar is het iedere laatste zaterdag v/d maand Sweet Saturday, wat inhoudt dat op deze avond zowel koppels/dames/heren tegen gereduceerde entreeprijs onze club op zaterdagavond kunnen ontdekken (zie onze prijzen). Door de enorme drukte van deze avond is op tijd reserveren gewenst zodat jullie of jij 100% zeker zijn van entree op deze avond. Ook op deze avond hebben wij een extra uitgebreid warm en koud buffet.

Lees bovenaan de pagina hoe te reserveren voor Sweet Saturday, en onze telefonische bereikbaarheid.

 

* Booming Milf Saturday 4 november.

Deze zaterdagavond organiseren wij als club voor de eerste keer een milfavond op de zaterdag. Zijn jullie een Milfkoppel of ben jij een Milf, en ben jij die heer die een Milf kan respecteren? Dan zijn jullie op deze avond allemaal van harte welkom.
We gaan er ook op deze avond vanuit dat de koppels en dames die komen gaan, zelf weten wat een Milf is, en wat deze party dus inhoudt. Ook op deze avond zorgen wij zoals jullie van ons gewend zijn voor een goede sfeer en een heerlijk uitgebreid warm en koud buffet.

Voor de duidelijkheid, een Milfavond is geen koppel voor koppel avond, koppels die voor koppels komen zijn deze avond dan ook niet welkom.

 

* Sweet Saturday 2nd Edition 11 november.

Na het succes van onze Sweet Saturday organiseren wij tegenwoordig ook een 2nd Edtion. Iedere 2de zaterdag v/d maand is het Sweet Saturday 2nd Edition, wat inhoudt dat op deze avond zowel koppels/dames/heren tegen gereduceerde entreeprijs onze club op zaterdagavond kunnen ontdekken (zie onze prijzen). Door de drukte van deze avond is reserveren gewenst. Ook op deze avond hebben wij natuurlijk een heerlijk warm en koud buffet.

Lees bovenaan de pagina hoe te reserveren voor Sweet Saturday 2nd Edition, en onze telefonische bereikbaarheid.

 

* Condooms & Glijmiddel.

In onze zaak zijn altijd meer dan voldoende condooms en glijmiddelen aanwezig.

 

* Mobiele Telefoons.

Het hanteren van mobiele telefoons in onze club is niet toegestaan.

 

* Airconditioning.

Bij warm weer is onze gehele club volledig voorzien van airco’s.

 

Algemene tips voor de heren op alle dagen.

ster1 Heren, maak eens een praatje met de dames/stellen aan onze bar.

ster1 Heb respect voor de dames want Nee is altijd Nee.

ster1 Zorg dat je er fris en fruitig uitziet, (netjes geschoren op de juiste plaats) hiermee maak je de meeste kans.

 

Tot ziens bij Inn Joy